2013. április 9., kedd

Áprilisi koncertünk! # POP PUNKS NOT DEAD - TFS @ JánosSomorja

POP PUNKS NOT DEAD - THE FIRST STEP @ Jánossomorja! /ÁPRILIS 20./


"Aki ismeri az angol The Exploited punk rock zenekart, akkor az úgy is tudja, hogy mit takar, az hogy "Punks Not Dead". Ezzel a elnevezéssel adta ki első albumát az zenekar, ami már lassacskán már "punk szállóigévé vált".2011-ben ezen a szálon elindulva rendezett nagyszabású turnét az amerikai pop punk/melodic hardcore zenekar a New Found Glory rengeteg jó pop punk/ska punk/punk zenekarokkal karöltve, mely turné a Pop Punks Not Dead Tour nevet kapta, ezzel is tisztelegve a punk zene gyökeres fontosságának, valamint fejet hajtva a pop punk zenekaroknak, ezzel is támogatva Amerika kisebb bandáit."

Hasonló indíttatásból kezdeményezte a GY-M-S megyei JS. Antisocials Booking, ilyen kaliberű eseményét a mely az amerikai példához hasonlóan (az az egy az egybe lenyúlva) POP PUNKS NOT DEAD nevet kapta, melyen belül a THE FIRST STEP rendezvényen olyan hazai pop punk és punk & hardcore punk zenekarok lépnek fel, mint a kecskeméti SHOW YOUR OTHERSIDE az esztergomi HAVE NO CLUE a budapesti FAKE SHAKES a győri WATCH MY BAG és nem utolsó sorban a veszprémi MAKESHIFT PROMISE. Időpont/Helyszín: április 20, Jánossomorján a Patkó Emeleten. Belépő: 500 Ft. Kapunyitás: 20:00.
A JSA Booking tervei között szerepel eme esemény folytatása minden évben egyszer legalább és ezzel egy sorozatot szeretnének indítani, ahol fellép sok jó hazai pop punk zenekar, valamint kiegészülve punk/hardcore zenekarokkal együtt!




Írta: STEREO VS. MONO UNDERGROUND ZENEI BLOGZINE

FACEBOOK EVENT: http://www.facebook.com/events/616205111728912/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése