2013. március 18., hétfő

Rólunk írták...!

Ha már a bemutatkozás elmaradt részünkről, akkor íme egy iromány, ahol bemutatkozunk. Ezek a sorok a THE FAKE NOISE ándőrgránd blognak készült, aminek nagyon örülünk. A Mi kis sztorink mellett még találsz bemutatkozás és interjút egy jó pár hozzánk hasonló bookingról. Azokat is tessék elolvasni, amit úgy gondoljuk alap dolog. 



THE FAKE NOISE BLOG - "Kihez Forduljak...?" --> http://fakenoise.blog.hu/2013/03/18/kihez_forduljak_2_resz_booking-szervezetek

"JS Antisocials Booking
Sziasztok! Mi vagyunk a JS Antisocials Bookingjánossomorjai koncertszervező baráti társaság. 2010-ben kezdte el alakítani és formálni két jánossomorjai kölyökkori barát,Krisztián és Dani, azon céllal, hogy közelebb hozza az emberekhez az egyéb underground műfajokba sorolt zenekarokat, valamint ezzel fejet hajtva a körülbelül 15 éves múltra visszatekintő helyi koncertekre járó arcoknak, valamint szervezőknek és zenekaroknak tiszteletet mutatva, illetve azoknak az embereknek akik példát mutattak nekünk és sokat köszönhetünk nekik, hogy itt lehetünk és ilyen zenét hallgathatunk. Ezáltal nagy tisztelet a B.G.P. és a Szobafogság, valamint a többi helyi zenekaroknak akik léteztek és Nagy Gyulának (Vidéki Bunkó) és barátainak, hogy már több mint 10 éve láthatunk és részt vehetünk koncerteken, olyanokon, ami jelenleg is körbe vesz minket.
Ha, célról beszélhetünk, talán ez volt az alap út amin elindultunk és ez az ami ösztökélt minket. Első koncertünk 2010 decemberében került megrendezésre „Do’it Again” elnevezéssel, ekkor még a North-West Side Underground néven amibe eközben csatlakoztak a Szalai testvérek, BálintGergő és Máté, valamint akkor és most is nagyon sokat köszönhettünk, köszönhetünk még a mai napig is barátainknak, akik nem csak az első koncertért, hanem még mai napig sokat tettek azért, hogy koncertjeink sikeresen lebonyolódjanak.
A második koncertünk után, a változásoké volt a főszerep. A koncert helyszín megváltozott, elhagytuk azt a helyet, ahol addig szerveztünk két bulit, de találtunk egy helyet, ahol a mai napig szervezzük koncertjeinket. Ekkor csatlakozott az akkor mégNWS-hez Sudge, aki személyében sok tapasztalat és lehetőség is érkezett egyben. Nem csoda, hisz Sudge rengeteg jánossomorjaigyőri és mosonmagyaróvári zenekarban játszott, olyanokban mint a BensörmensThe GuinnessThe StavesGrow Up Fuck It Up30 Seconds Trend, stb. Ezzel a lendülettel a társaság lecserélte a North-West Side Underground nevetJS. Antisocials-ra (a JS. Antisocials eredeti alakulása 2006-ra tehető), ami igazából már csak egy kis formalitás volt.
Az elmúlt három év alatt túl vagyunk egy pár jó bulin, sok jó hazai zenekart leszerveztünk Jánossomorjára, valamint külföldi zenekarok is tiszteletüket mutatták nálunk. Olyan országokból jöttek el hozzánk, mint például LitvániaSvédország és Brazília. Stílusokban sem vagyunk nagyon beskatulyázva, szerveztünk már koncertet ska és alter bandáknak is, de főképp a punk, hardcore, metalcore és eme stílusok válfajaiba tartozó zenekaroknak szerveztünk koncerteket, igazából sokfajta zene felé nyitottak vagyunk.
Ha választani kellene, hogy melyik volt a legjobb bulink, valószínű nem tudnánk, hisz mindegyik koncertünk jól sikerült a látogatottságtól függetlenül, hisz ezáltal nagyon jó embereket ismertünk meg és sok helyről szereztünk barátokat, ami az egyik legfontosabb, hisz ettől tartjuk családiasnak az undergroundot.
Talán, amire kiemelten büszkék lehetünk, hogy segédkezet nyújthattunk az Ascension 46 Management egy koncertje erejéig Jánossomorján, ami a „Be King Hang’em In The Front Yard”The Southern OracleTill We Drop turné volt 2011-ben. Ha már itt tartunk, akkor fontos megemlíteni a Savaria Colonia Hardcore bulinkat, ahol az SCHC jeles képviselői léptek fel a Social Free FaceLiberal Youth, valamint a győri Holy Man’s Glory és a szintén szombathelyi Wroong! és Who Sows Violence Reaps Strom, ez is egy jó koncert volt és büszkék vagyunk rá, de igazából mindegyik bulinkat nagyon fontosnak tartottuk és minden fellépő zenekar a tiszteletünket tudhatja magénak.
Jelen állás szerint, havonta, kéthavonta szervezünk koncerteket, kisebb-nagyobb szünetekkel, de persze célunk, hogy többször és több hazai és külföldi zenekart juttassunk el a Győr-Moson Sopron megyei kisvároskába, Jánossomorjára, ezzel is támogatva a zenekarok kibontakozását és lehetőségeit, valamint szórakozási lehetőséget nyújtani azon srácoknak és lányoknak, akik ezeket a rétegeket alkotják. Ennyi lenne a rövidke és tömör történetünk, a részletes dolgokba feleslegesnek tartjuk belemenni, hisz nem létünk az önfuttatás. Azok az emberek vagyunk, akik szeretik a zenét és kicsi kis részét alkotják, annak szubkultúrának ami már több tízéves múltra tekint vissza hazánkban és külföldön egyaránt. És igazából koncertet szervezni mindenki tud, ha nagyon akar, valamint bulikba is eltud járni és jól tudják magukat érezni az emberek..."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése