2013. február 27., szerda

PATH WE TREAD hardcore fanzine 2008 @ Jánossomorja!


Engedjétek be, hogy bemutassuk egyik büszkeségünket a Path We Tread hardcore fanzine-t, amit 2008-ban Sudge és Sanyi készített Jánossomorján.


Az első kiadást, ami 2008-ban jelent meg, sajnálatos módón egy fényképezős telefonnal tudtuk megjeleníteni, de ha letöltöd a képeket, akkor gördítve szép, kényelmesen ellehet olvasni minden betűt. (Legalább is nekünk sikerült)

A tartalomról, annyit, hogy olvashattok interjúkat, amik a Motivation, One Step A Head, Don’t Need Society, Don’t Say A Word, Liberal Youth, Tango Underground zenekarokkal készültek. Továbbá olvashatsz még a Commitment bandákról a Fair Fight és a Soberespone-ról. Cikket olvashattok még az „Amerikai álom” avagy a Coca Cola és a McDonalds-ról. Koncertbeszámolót is kaptok a ’zineből a 2007-es Shai Hulud, bécsi koncertéről. És utolsó részekként szövegfordítást láthattok a Low Punch és a Minor Threat dalszövegekből.

De, ha nem találod megfelelőnek ezt a módját, hogy elolvasd, akkor biztosítunk nektek egy letöltés linket, ahonnan letudod tölteni minden egyes lapot, talán normálisabb kivitelben.
Ha érdekel és elcsípted bejegyzésünket és a Path Fanzine-t, akkor további jó olvasást kívánunk hozzá! Csak rajta!

Nekünk ez egy szép emlék és ha már régről rendelkezel kézben fogható formában, akkor tartsd meg magadnak örökre, Mi is ezt tesszük!  


















(következőkben igyekszünk feltölteni és elérhetővé tenni a Path második kiadását is.)

LINK AHONNAN LETÖLTHETED: 



3 megjegyzés:

  1. köszi szépen, hogy írtatok róla. nagyon sajnálom, hogy csak 2 számig jutott a dolog, de érdeklődés hiányában nem volt értelme folytatni. mindenesetre örülök, hogy volt aki elolvasta és értékelte is. köszi szépen még1x!

    VálaszTörlés
  2. Hehehejjj!! A legjobb jánossomorjai fanzine amivel összehozott a sors életem során. ;)

    VálaszTörlés